Meldingen: Nieuwsbrief

Gepubliceerd: 06/12/2020

Beste Agics hosting klant,

Deze maand is het zover. We migreren volledig van WHMCS naar Hostbill. In deze mail vertellen wij wat u kan verwachten.

De nieuwe omgeving is beschikbaar op https://my.agicshosting.nl. De website staat op een server buiten onze huidige infrastructuur. Dat betekent dat in het geval van een storing, deze website nog steeds beschikbaar is.

De migratie zal klant voor klant gebeuren. Al uw gegevens, inclusief facturen, tickets en abonnementen zullen worden gezet. Als de migratie compleet is, ontvangt u een mail van ons met uw nieuwe inloggegevens. Uw oude account in de WHMCS omgeving zal worden geblokkeerd. Openstaande facturen via WHMCS worden geannuleerd. Deze zijn opnieuw beschikbaar op uw Hostbill omgeving.

De nieuwe omgeving geeft een aantal nieuwe mogelijkheden. Een daarvan is de mogelijkheid om uw facturen automatisch te betalen. Meer informatie hierover vindt u op onze kennis database. https://my.agicshosting.nl/knowledgebase/. Standaard staat deze mogelijkheid uit.

Ook wordt het mogelijk om uw facturen per maand te voldoen. Per abonnement is dit instelbaar. Maandelijkse betalingen is beschikbaar voor alle producten die maandelijks afsluitbaar zijn (zoals de meeste hosting producten).

Zoals eerder aangegeven gaan wij domeinnaam verleng data synchroniseren met de werkelijke registratie datum. Indien de verlengdatum daardoor later komt te liggen dan de huidige datum betaald u niet bij. Komt de datum eerder te liggen, dan compenseren wij dit verschil op uw factuur.

Vrijwel al onze leveranciers hebben prijsverhogingen aangekondigd voor 2021. Om deze reden zijn wij helaas genoodzaakt om onze prijsstelling ook aan te passen. Voor hosting gaat het om de volgende jaar prijzen. De prijzen zijn inclusief BTW

Small: 12.50 per jaar.
Medium: 25.00 per jaar.
Large: 50.00 per jaar.
XtraLarge: 100.00 per jaar.

Ons Email only pakket wordt 5.00 per jaar, en wij voegen een PLUS en PRO pakket toe. Het Budget Hosting pakket wat inclusief een .nl domeinnaam is wordt 14.00 per jaar.

Voor maandelijkse facturatie hanteren wij afwijkende prijzen. In de regel betaald u bij Jaarlijkse facturatie 10 keer de maand prijs.

De nieuwe prijzen gaan in op uw eerstvolgende verlenging. De verlengingen voor December zijn nog volgens de oude prijsstelling.

Onze nieuwe website is inmiddels af. Deze maand gaan wij deze lanceren. De website heeft een vernieuwd layout en zal alle links bevatten van de nieuwe omgeving.

Mocht u vragen hebben, dan horen wij dit graag. Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,
Het Agicshosting team.