Meldingen: Migratie naar Hostbill

Gepubliceerd: 21/10/2020

Deze maand zijn wij begonnen om te migreren van WHMCS naar Hostbill. WHMCS geeft ons de laatste tijd veel problemen en Hostbill bied simpelweg meer mogelijkheden. Wij verwachten dat de volledige migratie tot zeker aan het einde van het jaar kan duren.

Wat gaat u merken ?

Wij proberen alle klanten zo volledig mogelijk over te zetten. Helaas kan dit niet met alle informatie. Bijvoorbeeld het wachtwoord zal opnieuw moeten worden ingesteld. Wij zullen u daar te zijner tijd persoonlijk over informeren.

De website zal de komende maanden worden aangepast om naar het nieuwe platform, maar ook de bestel scripts van Hostbill te verwijzen.

Wij draaien Hostbill op een aparte server en netwerk omgeven. Dat betekent dat deze beschikbaar blijft bij een eventuele outage van ons eigen platform.

Als laatste, er zijn een aantal domeinen die een andere eind datum hebben dan bij de registrant. Dit komt omdat wij in het verleden wel eens van provider zijn gewisseld. Dat gebeurde voor het verloop van het domein. Wij gaan dit nu in lijn brengen. Dit is zinvol omdat meer en meer tld's de mogelijkheid bieden om de bestaande looptijd mee te nemen naar een ander provider. Dit betekent dat u op een later moment een factuur gaat ontvangen voor uw domein. In sommige gevallen zal de factuur eerder vallen dan de verloopdatum. In dat geval crediteren wij u het verschil.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo veel mogelijk op de hoogte houden.