Hoe installeer ik een Applicatie Pack?

1. Log in op uw regelpaneel en kies uw hosting pakket

2. Kies voor Controle paneel toegang. En dan klik hier om het controlepaneel te openen.

3. Ga naar Installatron Application Installer

4. Kies de applicatie die uw wilt installeren en volg de instructies.

5. Kies Installeer deze applicatie

6. U wordt nu door een aantal instellingen geleid. De standaard instellingen voldoen normaal gezien prima. Technische instellingen zoals het opzetten van een database zijn niet nodig. Dit gebeurt automatisch.

7. Klik Uitvoeren en de installatie start:

8. En de installatie is voltooid. U kunt direct inloggen op uw applicatie.