Kan ik betalen per machtiging betalen ?

Ja, dat is mogelijk. 

Log in en selecteer uw service. Kies vervolgens voor "Automatische verlenging service". Zorg dat deze aan staat en kies een van de volgende betaal methodes:

  • Sepa incasso
  • Belfius
  • Creditcard
  • iDeal
  • Mister Cash
  • Sofort
  • KBC
21 dagen voor het verstrijken van het abonnement zullen wij een nieuwe factuur aanmaken. 7 dagen voor het verstrijken van het abonnement zal er een poging worden gedaan om het bedrag automatisch af te schrijven. Dit werkt alleen als wij eerder een succesvolle betaling van u hebben ontvangen via een van de bovengenoemde betaalmethodes!
 

Belangrijk !

Er zit tijd tussen het aanvragen van de incasso en de uitvoering. Een machtiging wordt normaal binnen 2 werkdagen uitgevoerd. Daarna wordt deze terug gerapporteerd aan onze betalingspartner die weer terug rapporteert aan ons systeem. Dit hele proces kan 5 werkdagen in totaal kosten. Tot die tijd staat uw factuur op "onbetaald" en kunt u herinneringen ontvangen.

Ongewenste betaling

Wordt er een bedrag afgeschreven waar u het niet mee eens bent? Neem dan contact met ons op via administratie@agicshosting.nl. Is de betaling inderdaad onterecht dan betalen wij deze zo snel mogelijk aan u terug. Wij vragen u vriendelijk om de betaling niet te stoneren maar altijd eerst contact met ons op te nemen. Voor storneringen brengen banken hoge kosten in rekening. Vaak is dit hoger dan uw factuur. Daarom lossen wij het graag direct samen met u op. Door het bedrag zelf aan u terug te boeken houden we de kosten voor iedereen laag.

Onterechte stornering kosten kunnen bij u in rekening worden gebracht.

Note

Er zijn meer betaalmethodes die wij automatisch aanspreken. Denk hierbij aan een creditcard betaling. Als de betaal methode een automatische afschrijving toe staat en auto vernieuwen aan staat wordt de betaling uitgevoerd. Wilt u dit niet, zet dan de automatische vernieuwing uit.

Heeft u vragen over een lopende betaling. Of heeft u hulp nodig? Maak een ticket aan en wij helpen u graag verder.


Was dit artikel behulpzaam?

mood_bad Dislike 0
mood Like 0
visibility Weergaves: 679