Verlengen jullie automatisch?

Hosting wordt automatisch verlengd. Wij factureren hosting per jaar. Het contract is elke maand aan te passen. U kunt uw hosting pakket vergroten, of verkleinen. De opzeg termijn voor hosting is een maand. Een eventueel teveel betaald bedrag wordt aan u terug betaald.

Bij domeinnamen heeft u de keuze om automatisch te verlengen of niet. Standaard doen wij dit. Wilt u dit echter niet, log dan in op uw klantenpaneel, kies voor domeinen en schakel de automatische verlenging uit.

U ontvangt altijd twee herinneringen voor aan het einde van het jaar. Ongeacht of u de automatische verlengen uit of aan heeft staan. U kunt dan een afgewogen beslissing nemen voor het verlengen of opzeggen van een domein.

Als een domein verloopt en u heeft ervoor gekozen om deze niet (automatisch) te verlengen, dan komt dit domein in quarantaine. Het uit quarantaine halen van een domein brengt kosten met zich mee.

Een domein contract loopt voor een jaar. U kunt tot een dag voor het verlopen van het domein aangeven dat u deze niet wilt verlengen. Voor particulieren hanteren wij naar een jaar een opzegtermijn van een maand.


Was dit artikel behulpzaam?

mood_bad Dislike 0
mood Like 0
visibility Weergaves: 139