Hoe log ik in op mijn regelpaneel?

Wij hebben twee panelen. Hostbillwat een administratief paneel is en u toegang geeft tot het tweede paneel, PLESK.

WHMCS:

U krijgt toegang tot dit paneel via: https://my.agicshosting.nl

De inloggegevens zijn verstrekt bij aanmelden. Mocht u ze zijn vergeten ga dan naar de volgende link:

https://my.agicshosting.nl/root&action=passreminder

Geef uw e-mail adres op en u krijgt een reset-link. Mocht u uw gebruikte mail adres niet meer weten, maak dan een ticket aan.

Hostbill geeft toegang tot:

• Uw rekeningen
  • U kunt domeinnamen registeren en verhuizen.
  • Upgraden of downgraden van abonnementen.
  • Inloggen op Plesk

Plesk:

Dit regelpaneel laat u toe om alle onderdelen van uw hosting pakket te controleren. Zo kunt u er

• E-mail adressen aanmaken

• FTP account aanmaken

• Databases aanmaken

• Statistieken en log bestanden inzien

• etc.

Het regelpaneel is bereikbaar via de volgende adressen:

http://manager.agicshosting.nl

Uw username en wachtwoord zijn door Agics aan u verstrekt. Maar u kunt zonder inloggegevens het paneel bereiken via Plesk.

Als u uw wachtwoord kwijt bent, klik dan op Wachtwoord Vergeten. U heeft uw e-mail en loginnaam nodig. Een mail met een nieuw wachtwoord wordt aan u toegestuurd. Bent u uw gebruikersnaam ook kwijt maak dan een ticket aan op onze website.