Melding: Dit domein is geregistreerd voor een klant van Agics.

Dit is de standaard pagina die wordt weergegeven als een domeinnaam bij ons is gereserveerd.
Wanneer u een hosting pakket bij ons afneemt dan dient u het volgende bestand van de server te verwijderen of te overschrijven.

index.htm.

Om uw pagina juist te laten werken dient er zich een index bestand aanwezig te zijn op uw server. Dit is de startpagina van uw website. Dit bestand dient zich te bevinden in de root van de map public_html, op dezelfde locatie waar zich standaard het index.htm bestand bevindt. Een index bestand heeft een van de volgende namen (niet een volledige lijst)

• index.htm
  • index.html
  • index.php