Backup Addon

De Back-up Add-on is als extra verkrijgbaar voor uw hosting pakket. Met deze add-on toegevoegd zal de server automatisch elke dag een back-up van uw hele hosting account maken (bestanden, mail, databases). Een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse back-up is voor u beschikbaar vanuit de hosting manager. Van hieruit kunt u deze met enkele klikken van een knop herstellen.
Aanvullend kunt u zelf ook back-ups aanmaken en downloaden naar uw computer voor latere herstelling.

Screenshots: