Hoe werkt Webmaill

Webmail staat u toe uw mail na te kijken vanaf een web browser in plaats van een e-mail programma zoals Outlook Express of Thunderbird. Dit betekent dat u uw e-mail kan lezen vanaf elke web browser en vanuit heel de wereld. Verzeker u zelf ervan dat u na het lezen van uw e-mail op een publieke pc uit logt, zodat andere personen uw e-mail niet kunnen lezen.

U benadert webmail d.m.v. https://webmail.uwdomein of webmail.agicshosting.nl

Wij gebruiken Horde en Roundcube. U kunt de applicatie kiezen in Plesk, onder E-mailadressen > Mail-instellingen > Webmail