Ik krijg een mail: Bevestiging van uw e-mailadres is noodzakelijk

U heeft een mail ontvangen van Domain-notice.com waarin u om een bevestiging van uw domeinnaam wordt gevraagd. Als dit niet gebeurt, zal het domein worden geblokkeerd.

Goed dat u voorzichtig bent met dit soort mails. Deze mail heeft alle schijn van een spam bericht. Echter, in dit geval is de mail echt.

ICANN de overkoepelende organisatie van oa .net en het .com tld vereisen een werkend e-mail adres. Deze wordt op gezette tijden met onderstaande mail getest. We raden dan ook aan de link te volgen. Mocht u twijfelen of het om een rechtmatige mail gaat, neem dan even contact met ons op.

Voorbeeld mail:

------------------------------------------------------------------------

An English version of this message is contained below

NEDERLANDSE VERSIE

Geachte domeineigenaar,

*Uw actie is nodig om deactivatie van uw domein te voorkomen*

Deze verificatie-email is aan u gestuurd omdat uw e-mailadres wordt gebruikt in het eigenaar-contact van een of meer domeinregistraties. Dit e-mailadres is niet eerder geverifieerd, of wij hebben informatie ontvangen dat het e-mailadres niet langer in gebruik is.

De domeinregistratie-regels van toezichthouder ICANN stelt een werkend e-mailadres verplicht voor elke domeinregistratie. Om aan deze verplichting te voldoen, vragen wij u te bevestigen dat dit e-mailadres gelezen wordt door op de onderstaande link te klikken:

http://www.domain-notice.com/verifier.php?email=#######

Als u de geldigheid van het e-mailadres niet voor 2015-01-02 15:54:00 bevestigt, zullen de domeinen die dit e-mailadres in het eigenaar-contact gebruiken worden gedeactiveerd. Het weer activeren is dan alleen mogelijk nadat de verificatie succesvol afgerond is.

Bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Domain-notice.com

====================================================================================

Dear domain name owner,

*Your action is required to prevent domain suspension*

This verification e-mail is triggered because your e-mail address is used in the owner contact of a domain registration and this e-mail address was not verified before or we have received information that this e-mail address might not be in use anymore.

The domain name registration policy of ICANN requires that a valid and working e-mail address is provided with each domain registration.

To verify this requirement, we kindly request you to confirm the accuracy of your e-mail address by clicking the link below:

http://www.domain-notice.com/verifier.php?email=#####

If you do not confirm the validity of your e-mail address by 2015-01-02 15:54:00, domain name(s) associated with this e-mail address may be suspended and can only be re-activated once the verification is completed.

Thank you very much for your cooperation.

Kind regards,

Domain-notice.com

 

Het negeren van deze mails kan tot de blokkade van uw website leiden. Heeft u twijfel of een mail neem dan contact met ons op.

 

 

Agics is niet aansprakelijk voor enig gevolg van het niet op tijd verifiëren van een verificatie mail.

 


Was dit artikel behulpzaam?

mood_bad Dislike 0
mood Like 0
visibility Weergaves: 159